top of page

ROMINA KRIEGER

talo-Argentina,es llicencia en la modalitat de cant al Conservatori de Santa Cecília de Roma, Itàlia.  Ha realitzat estudis com a actriu a l'Accademia di Arte Scenica "Ribalte di Enzo Garinei" a Itàlia. Perfecciona la seva tècnica participant a diverses classes magistrals amb mestres de renom com Jaume Aragall, Renata Scotto o Montserrat Caballé.
 

Té l'oportunitat de debutar molt jove en petits rols d'òperes i operetes en el Luglio Trapanese (Trapani,Italia), l' Ópera de Albacete (Espanya) i L'Estate Fiesolana (Firenze, Itàlia). A partir del 2002 ha dut a terme diversos recitals de Lied i ha participat en algunes òperes a Itàlia, Buenos Aires i Barcelona.
 

Desde 2015 viu a Barcelona, on a l'agost de 2017 va debutar el rol de Flora a la Traviata de Verdi al Palau de la Música Catalana. A l'octubre de 2017 va debutar el rol de Berta a la producció "El Jove Barber de Sevilla", l'adaptació de Il Barbiere di Siviglia de Rossini al Gran Teatre del Liceu de Barcelona. Ha cantat al Palau de la Música Catalana, per a l'associació Baremboin a Sevilla i actua en diversos centres civics i sales de la ciutat de Barcelona. .És la programadora del cicle de música clàssica "tardes de música clàssica" al Museu Meam de barcelona, així com productora d'òperes de petit i mig format i espectacles per diversos festivals nacionals.
 

La soprano Romina Krieger, també és la creadora del Festival d'estiu "Òpera amb Gràcia" que en 2023 tindrà la seva III edició en el barri de Grácia.
Col·labora de manera estable amb el Mestre Guerassim Voronkov i la violinista Ala Voronkova en recitals i espectacles.

9A6FBEBA-E2C1-4813-B456-DEF234DADEC1.png
DE18141E-422F-44EC-BFD9-1C6E273D8CC8_edi
bottom of page