top of page

ANAÏS MASLLORENS

Entre els seus propers comprodestaquen: la 9ª de Beethoven al Palau de la música de Barcelona el proper 2020, i el rol de la Driade d' Ariadne auf Naxos (Strauss)), al Gran Teatre del Liceu la  temporada 2021-2022.

El passat 2019 va cantar L'enigma di Lea (Casablancas),  l'estrena mundial del Gran Teatre del Liceu on interpretà el rol de Seconda dama della frontiera. 

Nascuda a Bacrelona, és llicenciada  en art dramàtic musical per l'Institut del Teatre. Ha estudiat  amb  A. L. Chova i ha participat en classes magistrals  de
M. Caballé, A. Zedda, J. Aragall, R. Zanellato, U. Eisenlohr, K. Widmer, R. Fernández, O. Sala i F. Poyato.  

Debuta al Petit Liceu amb el rol de Tisbe (Rossini La Cenerentola) de Els Comediants,  i successivament és escollida en els Talleres pedagógicos del Teatro Real, on debuta els rols de Maman, Tasse chinoise i Libellule de (M. Ravel L'enfant et les sortilèges). És convidada a cantar el rol de Don Ettore (Haydn La Canterina)  i a intrerpretar el paper teatral de Madme Krone  (Mozart Der Schauspieldirektor)
al Teatro Arriaga de Bilbao. Anaïs Masllorens ha cantat en  teatres com el Teatro
Real, l'Auditorio Kursaal de San Sebastià, el Teatre Principal de Valencia, Teatros del Canal  i l'Auditorio Nacional de Madrid, Palau de la música de València, Teatro Arriaga de Bilbao, etc...on ha intrepretat rols com:  Mdme La Marquise (Donizetti, La fille du régiment),dritte nackte Jungfrau (Schönberg Moses und Aron), Mamma Lucia (Mascagni Cavalleria rusticana), Maddalena (Verdi Rigoletto), Dorabella (Mozart Cosí fan tutte), Marianna (Rossini Il Signor Bruschino), Hänsel / Knusperhexe (Humperdinck Hänsel und Gretel), Bradamante (Händel Alcina), i María  de la sarsuela (Chapí El rey que rabió). I amb obres d'oratori com el
Messies (Händel), el Requiem (Mozart), el Te Deum (Bruckner), i la Passió
segons St Mateu (Bach). 

En el terreny del Lied ha cantat els cicles Les nuits d'Été (Berlioz),  Dichterliebe i Frauenliebe und Leben (Schumann), Songs of travel (Vaughan-Williams), Rückertlieder i Kindertotenlieder (Mahler), Las 7 canciones populares españolas (Falla), les 5 Canciones negras (Montsalvatge),  i obres d'altres compositors com Toldrà, Granados,  Mompou, Duparc,  Fauré, Debussy, Hahn,  Wagner i Strauss. Participa en la primera edició del festival de Lied  (Barcelona): Life Victoria.

Ha treballat sota la batuta de J. Pons, L. Koenig, J. Corcuera, D. García, E. García-Asensio, P. Mielgo, D. Puntos, C. Santos, . I amb directors com R. Castelluci, C. Portaceli, J. Ulacia, Joan Font , M. Carniti, o J. Lermier. 

anais-masllorens-1.png
anais-masllorens-3.png
bottom of page